Shop Mobile More Submit  Join Login
About Deviant Premium Member Orolig humorSweden Recent Activity
Deviant for 4 Years
2 Month Premium Membership
Statistics 83 Deviations 15,298 Comments 52,659 Pageviews

deviantID

NedreKaerr-Bohuslaen
Orolig humor
Sweden
Scroll waaaaaaaay further down the page for pretty pictures and photos.

This account is a spin off from my main arts page turned into a blog. Or art installation.
The front page will keep changing, with written material in Swedish "esperanto".
All images can be found under "Gallery" with folders on top of the page.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Den här försidan / blogen är enbart för min egen terapi.
Jag börjar med mig själv och slutar med mig själv.
Den förändras ofta utifrån mina upplevelser, reaktioner och känslor.
Önskar jag kunde ta bort negativa bilder, att de inte var relevanta längre.
Nedre Kärr är en vacker plats. det är människor som gör den ful,
och jag skulle gärna vilja uppleva och förmedla skönheten.

Ett tack till alla som inte varit med i trakasserierna, det betyder mycket.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

This page is about the Swedish country house area Nedre Kärr by an artist who interprets
the happenings there with a flexible mind, in photos, artwork, comments, links and music.
I try to keep a healthy sense of distance and drastic sense of humour. The facts are facts.
The links about general psychology and sociology theories can apply to way too many people. Group Dynamics can be scary.

Nedre Kärr has been good inspiration for a page that people still seem to find fascinating.
Im amazed at how many pageviews I still get. Those of you not Swedish or related to the place can just look at the Pretty Pictures and interpret them your way.
Its good therapy for me and I appreciate you all.

52 600 pageviews - 1 220 followers - and counting. I must do something right.
Interests

Home

.

Winding Way home by NedreKaerr-Bohuslaen

Logistik

.
Boundary by NedreKaerr-Bohuslaen

Gräns / Boundary

.
Stoedboende by NedreKaerr-Bohuslaen

Stödboende


.
.

Autumn beauty

.


Group Pressure by NedreKaerr-Bohuslaen
.

Group pressure


.

All along the Watchtower by NedreKaerr-Bohuslaen
.

Watchtower


.

No man an Island by NedreKaerr-Bohuslaen
.

No man an Island.

The Abyss - Avgrunden by NedreKaerr-Bohuslaen

The abyss

"If you gaze long enough into an abyss,
the abyss will gaze back into you.
Whoever fights monsters should see to it
that in the process he doesnt himself become a monster"

Friedrich Nietzsche

.

Variations on a roadsign

.Passive Aggressive by NedreKaerr-Bohuslaen

Road to nowhere


.


Rawhide by NedreKaerr-Bohuslaen

Rawhide


.


Plank by NedreKaerr-Bohuslaen

Plank


.


Cubist Kaerr by NedreKaerr-Bohuslaen

Cubist Kaerr.

-

.

Depression And The Importance Of Mowing Grass by NedreKaerr-Bohuslaen

Depression and the importance of mowing grass


.


Fjord Seaweed by NedreKaerr-Bohuslaen

Turned into Seaweed


.


No mans land by NedreKaerr-Bohuslaen

No man an Island


.


.


Intent / Uppsaet by NedreKaerr-Bohuslaen

Intent / Uppsåt


.


Neighbourhood Vigilante / Medborgargardet / music by NedreKaerr-Bohuslaen

Neighbourhood vigilante / Medborgargarde


.


The Social Ladder / music by NedreKaerr-Bohuslaen

Social ladder


.


Hanging On by NedreKaerr-Bohuslaen

Hanging on


.


Querulant / Kverulansparanoia by NedreKaerr-Bohuslaen

Querulant / Kverulansparanoia


.
.

Historik

Freudianism by NedreKaerr-Bohuslaen

Att berätta om påstådd eller verklig psykisk ohälsa och polis i kombination gör oundvikligen att man blir betraktad som paranoid, förvirrad och sjukligt fixerad, som om det verkligen är nåt fel på en. Speciellt när jag som kreativ person har ett rörligt intellekt och känsloliv. Och när jag har så svårt för namn, vilket finns dokumenterat.

Jag har aldrig haft med polis att göra fram tills nu. Jag har aldrig ringt polisen på någon. Det har däremot "satts i system att göra falska polisanmälningar" mot mig, som inte lett nånstans. Mina markeringar i form av anmälningar har gått till förundersökning. För mig är det viktigaste att dokumentera, hålla sig till fakta och bevis. Det gör jag. Önskar jag kunde lägga följande händelser bakom mig, men stressrelaterad ångest ger mig ständiga ovälkomna minnesbilder.
Vid PTSD blir man också "frozen in time", man fastnar i tiden för de stressfyllda händelserna, De har dessutom upprepats i tre års tid.

2011 var en märklig vår för mig och min familj. Min gamla pappa fick ett telefonsamtal (och många förvirrade därefter) om mordhot och hot om polisanmälan. Vi var nära att förlora pappa i hjärtsjukdom den vintern, han borde fått återhämta sig från bypassoperationerna i lugn och ro. Jag hade anlitat hantverkare under våren, för att få en utbyggnad som skydd mot ständiga värdeomdömen och provokationer. Hade planerat att inte oroa pappa med det förrän allt var klart, men det berättades omtänksamt för honom på telefon. Jag hotades själv högljutt och aggressivt på telefon med att jag skulle "passa mig väldigt noga", det kunde "bli polissak av vad som helst", "min sort" kändes väl till, psykiskt sjuka antar jag eftersom det hävdas om mig. Jag spelade in telefonsamtal för att slippa ifrågasätta mitt förstånd, man gör lätt det i de här sammanhangen.

Samma sommar gjordes verklighet av hoten med fler grannar som ringde polisen tillsammans.
Jag satt på min väl avspärrade altan på baksidan av huset, hade gått ut för att kupera ett astmaanfall. Hade en knälång skjorta på mig, ett täcke över mig men inte fått på mig några trosor. En man sniker plötsligt upp bakom ryggen på mig, hoppar upp på altanen, mycket aggressiv. På två frågor kunde han inte berätta vem han var, han bara gör som han vill "med "en sån som du". Herren blir plötsligt högtidlig och berättar något oväntat att hans kvinna är den finaste han träffat i hela sitt liv. Där sitter jag rejält uppskrämd, hela situationen är absurd. Det letas bevis av nåt slag på altanen, på psykisk ohälsa skulle jag tro. När det fortsätts in i huset måste jag dra undan täcket och resa mig upp, utan trosor under den stora knälånga skjortan. Att då råka se mitt kön ledde till ett händelseförlopp utan dess like. Ledord: påstått mordvapen i form av hammare. Misshandel av mig. Hot om att förstöra mitt nytillbyggda hus nästa gång jag åker till stan. Vägran att lämna min tomt.

Jag förberedde mig för att äka därifrån då två poliser i uppjagad sinnesstämning med händerna på tjänstevapnen dök upp. De ska föra bort mig för tvångspsykiatrisk vård förstår jag. men först ska de gå igenom huset. Jag är lugn och tillmötesgående och poliserna vägleder mig igenom vad jag är utsatt för. "Det var visst nån konst här som vi skulle kontrollera". "Det skulle finnas narkotika här i sovrummet men vi hittar inget". Jag föreslår sedan att vi sätter oss på altanen och pratar så att alla kan höra vad som sägs, för att undvika rykten och förtal. Det är inga problem för poliserna att konstatera att jag är psykiskt frisk. De säger "Nu har du i alla fall fått byxor på dig" för att jag ska förstå att det poängterats som ett tecken på min galenskap. Det frågas också om jag anlitat laglig hantverkshjälp. Och - till min häpnad - hur jag kommit över hyreskontraktet för min lägenhet i stan, om det har gått lagligt till - !!! Om jag säljer min bostadsrätt genom mäklare för att bekosta hantverkarna, går ner i pris och får en hyreslägenhet i utbyte så är det naturligtvis lagligt. Jag begår inga brott. Polisen gör en sista kontroll av min hälsa genom att fråga "är du medveten om att folk stått vid staketet och skrattat åt dig hela tiden vi pratat med dig?" varpå jag svarar "så har jag haft det konstant de senaste åren".

Trots argument som "ska vi som har köpt, inte ärvt våra hus här behöva ha en sån människa i närheten" förde inte polisen bort mig för någonting. Jag uppfattade redan då att jag var nån slags tredje klassens sommarstugeägare, inte viktig som människa, så min personliga trygghet eller sinnesfrid brydde jag mig inte om. Hotet att förstöra huset däremot... Funderade en stund, ringde sedan och polisanmälde. Man behöver inte veta en persons namn, räcker med att man kan identifiera personen. Efter att ha kollat med poliserna som varit på plats frågade de också om jag behövde stöd, någon att prata med. Strort misstag att tacka nej till samtalskontakt med tanke på allt har fortsatt i ännu värre former och jag utvecklat en extrem stressrelaterad ångest sedan dess. Det blev olaga hot som polisen tog till förundersökning. Jag konstaterar såhär i efterhand att jag borde följt med till sjukhus, dokumenterat mina skador och anmält allt. Förtal är ett brott som faller under enskilt åtal, dvs polisen kan lägga ner förundersökningar och man får driva frågan själv med hjälp av jurist, men olaga hot, falsk tillvitelse mm faller under allmänt åtal.

Jag har återkomande depressioner som tar sig yttryck i orkeslöshet. Jag har legat på psykiatrisk klinik vid ett tillfälle i mitt liv, när jag två år efter min vuxna tid i sommarstugeområdet gjorde ett välplanerat allvarligt självmordsförsök. Präktiga sommarstugeägares inställning till mig redan från början bidrog till att jag inte orkade längre.

Stämningen emot mig under våren och sommaren2012 var obeskrivlig. Jag var knappt utomhus men då hörde jag hur jag förtalades och hånades inför förbipasserande. Jag hotades på nätterna. Det var egentligen först då som stressreaktionerna började, jag var extremt ångestfylld, motoriskt orolig, kunde inte sitta stilla, hyperventilerade, skakade, storsvettades, grät. Sov två timmar, sedan vaken i två dygn, extrema koncentrationssvårigheter, muskelvärk, överkänslighet för ljud, ljus och lukter... Jag orkade inte vara kvar utan tillbringade sommaren i stan.

En markägare som blev indragen i aktiviteterna från början sökte upp mig våren 2014 och hotade mig lite för uppenbart. "Gå in och ta dina mediciner". "Nästa gång du lämnar din tomt ska jag drämma ditt huvud så hårt i marken att du aldrig kommer att kunna andas eller prata igen". "Jag ska ringa polisen på dig. Och socialtjänsten, på en sån som du". Händelsen renderade honom en förundersökning för olaga hot, och en för förtal. Polisen såg helheten och förstog vad det handlat om hela tiden. Passivt aggressiva manipulatörer lyckas ofta få andra att utföra deras handlingar och vända människor emot varandra utan att själva råka illa ut.

:bulletred: I värsta fall lyckas de vända allt
till att det är de som är offren.
:bulletred: De provocerar så offren till slut får bära och
ta konsekvenserna av deras kriminella handlingar.

Vid sista tillfället för sommaren i slutet av augusti 2013 skckades polisen till mitt hus enbart för att kontrollera om jag var ensam, eller hade besökare hos mig. Den kvällen hävdades det också att jag var grav missbrukare, vilket polisen aldrig hållit med om. Det verkar handla om att framställa mig i den sämsta dager man kan, på alla sätt. Det sattes i system att ringa polisen så fort det misstänktes att jag drack alkohol, så fort jag spelade musik t ex.

Anonymitet, eller sekretess som det lite finare kallas, användes också våren 2014 då socialtjänsten ringdes på mig. De lämnade ut namnet på den som ringt. Dokumentation finns hos polisen. Vad det handlat om får de reda ut. Soc såg ingen anledning att inleda någon utredning.

Den här sommaren har "alla vi familjer här" bara ringt polisen på mig tre gånger. Vid första tillfället presenterades jag som akut psykotisk för att jag hade "slarvat med medicinerna". Poliserna bemötte mig utifrån det, väldigt nedlåtande. Jag kunde bara referera till tidigare polishandlingar, min läkare och den medicin han skrivit ut, ett antidepressivt preparat som jag tar, och konstatera att det vore svårt för mig att bevisa att jag inte är psykotisk så där får jag och konstaplarna komma överens om att inte komma överens. Om de insisterar får de ta med mig till läkare, vilket de naturligtvis inte gjorde. Andra polispåringningen för sommaren var fullkomligt patetisk, för att telefonörerna inte kunde kommunicera på något annat sätt efter alla år. Betingad reflex. Förutom stressen det innebär att veta att de gått med på att bilda en grupp för att polisanmäla mig, vittna och backa upp varandra. Den tredje gången för att verkligen framhålla att jag blivit bortförd av polis för psykiatrisk vård hela mitt vuxna liv. Trots ständiga polispåringningar har det aldrig hänt, vill de fortsätta hävda det får de bevisa det, det är lite svårt för mig att bevisa motsatsen. Jag har haft goda stödjande samtal med polisen som förstår min situation bättre och bättre.

Det borde vara obligatoriskt att lära sig förstå och förhindra psykisk misshandel och mobbing. Studera manipulationsmetoderna, läs länkarna på min sida.
Ett råd för fega lågsinta översittare: rikta trakasserierna mot offer med en fysisk eller psykisk funktionsnedsättning . En schizofren utvecklingsstörd handikappad person är idealisk. Efter vad jag förstått skyddas sådana inte av hatbrottslagstiftningen, man kommer lättare undan. Att sprida rykten om psykisk sjukdom och den fördomsflora som följer med psykofobi som våldstendenser och sexuell lössläppthet, är också relativt riskfritt. Homosexuella, invandrare, människor med en annan hudfärg eller religion är skyddade i lagstftning, så hur lockande det än är att visa sig från sin bästa sida och skapa gemenskap med likasinnade, så ska man tänka sig för.

Tänk på att manipulatörer måste ha ett aktivt offer.
Det är som att andas och äta för andra människor.
När de utser medhjälpare enligt trestegsmodellen

:bulletred: Skrämma upp (hotad av någon psyksjuk, farlig)

:bulletred: Erbjuda ångestlättnad (lättade skratt genom att håna offret)

:bulletred: Smickra, be om hjälp, berätta om sitt lidande
"bara du kan beskydda oss"

så sonderar de också efter svagheter, letar nya offer, när de är färdiga med det aktuella. Lämna inga blottor, sätt upp gränser för gränslösa manipulatörer. Om det inte är för sent.

Och framför allt: en önskan om moraliska, kloka, rakryggade, modiga personer i närheten av framtida offer, som vågar sätta stopp för den här sortens onödiga intelligensbefriade ondska.

Portraits

-

.Edward Trujillos paintings of me have become more relevant, and even more support..


Goddess amongst fools

A Goddess Among Fools By Edward Trujillo by NedreKaerr-Bohuslaen

.


New beginnings at the Fjord

New destiny at the fjord by Edward Trujillo by NedreKaerr-Bohuslaen

.

I couldnt see myself as a goddess,
but his reference was more intellect than looks.
I asked "Who are the Little men?". He said "Theyre men".
Full stop. I couldnt accept that I suffered so much
I have nosebleed. I dont see myself as a victim.
"The red in your nostrils symbolizes anger,
your nostrils are flaring, like a bull in a bullfight".
The most accurate and thoughtful gift ever.
In Fjord he got how scared I was, and its getting worse,.
Much worse. He put my hand over my ear.
I shouldnt listen to what people say about me but trust myself.

.

Primalskrik och Magiska krumelurpiller

.


I den psykologiska Jungianska symbol- och drömtolkningen
är hus en avspegling av oss själva. Källaren är vårat undermedvetna. Mellanvåningen vårt medvetna själv,
det vi visar för omgivningen. Övervåningen vårat överjag
som reglerar och bestraffar och ger oss samvete och självkontroll. Dörrar och fönster symboliserar hur vi vill bli sedda av och ser andra. Mitt lilla hus här tolkas nog bäst utifrån Janovs primalterapi.

.

Primal Scream by NedreKaerr-Bohuslaen

.


Magiska Krumelurpiller by NedreKaerr-Bohuslaen
.


När ska jag äntligen få de ständigt omtalade Magiska Krumelurpillren så att jag blir normal och lär mig hur man uppför sig. Det verkar ibland som denna Magiska Medicin kan ordna upp allt för alla, all ondska i världen. Vad läkare säger ska man inte bry sig om, alla är experter. Om jag behandlas illa, reagerar med ilska eller sorg så är jag allvarligt psykiskt sjuk. Blir jag väl behandlad och är lugn, kanske tom glad, så är jag helt enkelt Välmedicinerad för tillfället. Oavsett är jag allvarligt psykiskt sjuk, typen som "åker ut och in" på mentalsjukhus hela tiden. Den enda medicin jag ordinerats är antidepressiva så jag ska orka med den inställningen till mig.


----------------------------------------------------------------

.
.
.
.
.
.

.
.
,
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Posttraumatiskt småsint ältande 2014, inför 2015

.
Lite av hur grannarna har bemött mig 2014 när jag försökt prata med dem och göra nåt konstruktvt åt situationen de senaste åren. Det har varit mycket buktaleri, ingenting som jag inte hört förr.

Sedvanliga :bulletred: manipulationer, och de vanliga
:bulletblue: försvarsmekanismerna. De dominerande försvarsmekanismerna på Nedre Kärr är
:bulletblue: kompensation och :bulletblue: projicering .
Och som jag nu förstått på sina ställen ett kompakt
:bulletblue: förnekande.

Enl Freud var de två främsta försvarsmekanismerna / överlevnadsmekanismerna Intellektualisering och
att använda sig av humor för att hantera svåra händelser
och känsloreaktioner. Försvarsmekanismerna är i grunden omedvetna, men kan göras medvetna så man kan lära sig
av dem. Att prata med sig själv skadar inte,

Men först några klassiker som sagts nästan dagligen om mig av omtänksamma kvinnor i området sedan jag kom hit :

:bulletyellow: "Inte konstigt att hon är ensam så hemsk som hon är".

:bulletyellow: "Hon vill bara ha uppmärlsamhet".

Sedan det bästa, mest normala svaret från förra säsongen på min fråga om jag verkligen skrämmer barnen.

:bulletyellow: "Nej du skrämmer inte barnen.
Vi har förklarat för dem så de förstår. Men de tycker inte det är roligt att åka till landet". Det gör verkligen inte jag heller.

:bulletblack: "Du är egoistisk och självisk. Du tänker bara på dig själv".
-----------------------------------------------------------------
Sägs av dem med lån upp över öronen i tre - fyra generationer på mycket begränsade tomter, när jag är ensam på 1300 kvm.
Buktaleri. Värdeomdöme, skrikt om mig första sommaren, då jag skulle vara självisk för att jag inte skaffat barn. Detta utan att veta anledningen till min barnlöshet. Kvinnor som vet med sig att de inte är snälla kompenserar ofta för det genom att välja vårdyrken, så att världen ska förstå hur empatiska och självuppoffrande de är. Den psykologiska termen är
:bulletblue: reaktionsbildning :bulletblue:, en försvarsmekanism. Mobbing är överlägset vanligast bland kvinnor inom vården och skolväsendet. Kostar samhället stora summor och förstörda liv.

:bulletblack: "Är du aaavundsjuk på aaalla oss andra här för att vi har små barn och du inte har det - är det därför du bara vill förstöra".
--------------------------------------------------------------------
Manipulationsmetod :bulletred: Othering :bulletred: Speciellt när jag nu fått veta att de polisanmält mig i grupp. Nej, jag tycker om barn. Hade jag velat hade jag skaffat barn. Det jag reagerar starkt på är det ständiga argumentet "du skrämmer barnen" för att tysta mig så sanningar inte kommer fram. Föräldrar som indirekt skriker att deras barn ska vara rädda. Barnen används i nån slags ständigt pågående presidentvalskampanj. Hitler använde också näpna ariska barn för att verka mera trivsam. Förutom att de skapar en uppiskad miljö för barnen där polisen ofta dyker upp. Ett klimat som vissa verkar känna igen.
Det kallas :bulletblue: upprepningstvång :bulletblue: i vidare mening enl Freuds definition. Man upprepar tvångsmässigt upplevelser, känner sig trygg i situationer man känner igen. Den psykologiska termen är :bulletblue: projicering :bulletblue:, att vända egenskaper och känslor som man inte vill erkänna hos sig själv utåt, mot andra. Nedre Kärr är ett ställe där projiceringarna haglar.

:bulletblack: "Det har varit ett jävla liv på dig de senaste tio åren, från första början".
------------------------------------------------------------------
Från en markägare som hjälpt mig med träd och annat och släppt in mig i sitt hus. Fram tills ett magiskt förklarande telefonsamtal 2011.

:bulletblack: "Och vart tar du vägen när du åker härifrån nu...?"
________________________________________________

Vissa pensionärer lurar man inte. Visst är jag socialt utslagen och hemlös. "Majorna" "Ja, men VAR i Majorna menar du dååå...?" Sherlock Holmes. "Bangatan". "Vilket nummer...?" "24" "Känner jag inte rikrigt till...". Vissa lurar man inte.
Plötsligt några gånger under fortsatt samtal kommer den oväntade överraskningsfråga som ska avslöja mig. "Och vart tar du vägen nu...?". Vad vill han att jag ska säga. "Rättspsyk. Jag stjäl läkarsprit där, blandar med GHB och gömmer i trädgårdsslangen när ni skickar polis och socialtjänst på mig, Jag är ju missbrukare också". Inte konstigt att alla mina blommor dött.

:bulletblack: "Alla människors barn här är så rädda för dig".
---------------------------------------------------
Både :bulletred: Othering :bulletred: och argumentet barnen. En markägare skapar en trygg miljö för barnen genom att hota att drämma mitt huvud så hårt i marken att jag aldrig kan andas mer. Detta för att jag inte "går in och tar mina mediciner". Renderade honom en förundersökning för olaga hot i ca ett år, och helt oavsett mig en förundersökning för förtal. Han skulle skicka polis och socialtjänst på en sån som jag också.

:bulletblack: "Om du fortsätter på det här sättet är det ingen av alla oss andra här som tycker om dig tll slut".
-------------------------------------------------------------------
:bulletred: Othering :bulletred: igen (suck). Varför inte nämna att Gruppen tom polisanmält mig tillsammans.
Även försvarsmekanismen :bulletblue: regression :bulletblue: till sandlådenivå. Jag har alltid varit oerhört populär bland pensionärerna och de är en viktig del av mitt liv. Inte alls.

:bulletblack: "Ska aaalla vi här behöva höra på när du springer runt och hoootar folk heeela tiden".
---------------------------------------------------------------------
:bulletred: Othering :bulletred: Värsta sättet att kommunicera på, speciellt i kombination med personliga värdeomdömen, "du är, hela tiden". Förutom att Gruppen polisanmält mig som nån slags förberedelse. Ett mera framgångsrikt förhållningssätt är att prata om enstaka händelser, vad personen gjort och hur man reagerat på det. Just vid det tillfället hade jag inte lämnat huset på en vecka. Jag har aldrig hotat någon.

:bulletblack: "Ska vi behöva sälja vårat hus - vi har våra pensionsförsäkringar investerade i huset".
Om folk tagit fel beslut med lån och hus, vad har jag med det att göra. Om de manipulerats till Grupp-polisanmälningar och skäms så de inte vill bo kvar likaså. Förutom att Fint Folk inte pratar pengar. Och att jag har en halv bostadsrätt från centrala Göteborg investerad i mitt hus, inte har varesig hög månadslön eller man som kan bidra till ekonomin. Polisen skickades omtänksamt på mig halvvägs in på hantverksarbetet för att sätta stopp för det. En man överföll mig på altanen och hotade att förstöra huset. Hamnade under förundersökning för olaga hot i närmare ett år.

:bulletblack: "Jag är lite av en expert på såna som du, jag arbetar med psykiskt sjuka / missbrukare". Försvarsmekanismen
:bulletblue: kompensation :bulletblue:, att känna sig förmer på andra människors bekostnad. något som format Nedre Kärr, och tagit fart ordentligt när inflytelserika grannar byggt nya imponerande hus i området. Jag har två fungerande boenden. Jag behöver få mitt liv och sinnesfrid tillbaka.

:bulletblack: "Men hur ska jag veta allt det och berätta det för polisen - jag vet ju inte ens att du bor i Göteborg" Universal-bortförklaring. Var finns min pappa när man ringer honom trots att samtalen inte är välkomna - Säffle?

:bulletblack: "Det känner jag inte riktigt till".
Psykologisk term :bulletblue: undvikande :bulletblue:, en försvarsmekanism för att skydda sig från plågsamma insikter och skamkänslor. När jag fridfullt frågar grannar om de varit aktiva i att ringa polisen på mig de senaste åren. Blir ännu mer häpnadsväckande när jag nu har suttit i ett första förhör med polisen för den gruppanmälan fyra familjer gjorde emot mig 2013-14, "Ofredande av grupp" med sexuella undertoner. Som naturligtvis läggs ner innan den hunnit dra igång. Det är väl sånt man gör hela tiden, kan vara svårt att hålla reda på. Skulle nog vilja förstärka försvarsmekanismen till
:bulletblue: förnekande :bulletblue:.

:bulletblack: "Nu får du vara tyst". Pensionärer söker upp mig så fort jag vaknar och lämnar huset. Om de vill att jag ska vara tyst så deras fina besökare inte får reda på vad de har utsatt mig för, kanske de ska låta bli att tilltala mig. Då måste jag ju svara.

:bulletblack: "Nej, det finns väl ingen markägare vid det namnet".
Pensionärerna ifrågasätter min verklighetsuppfattning i samtal om neutrala saker, i förhoppning att jag tar fel och fortfarande kan behäftas med förvirring och psykisk sjukdom. Frågorna som följer är "Har du tagit dina mediciner?" "Tar du rätt mediciner?" "Du kanske ska hitta en annan läkare som äntligen ger dig rätt mediciner?". Brukar de fråga grannar och ytligt bakanta om så personliga saker som mediciner? När ska jag lära mig hur man uppför sig av dessa föredömen.

:bulletblack: "Är det inte väldigt konstigt att hon kallar dig för Herr "Efternamn?". Ett sista desperat försök att behäfta mig med psykisk sjukdom. Det skulle bara veta att jag kallar ett grann-par Herr och Fru "Mannens förnamn" för mig själv. Klara indikationer på nödvändigheten av tvångspsykiatrisk vård. Men de skickade ju polisen på mig 2013-06-03 enbart för att fråga vad grannarna heter, håna och förnedra mig. Jag hade tagit fel på grannars efternamn och då blir det så. Brottsrubriceringen emot dem den kvällen blev Falsk / olgaga tillvitelse, när man använder polisen för att framställa någon i en sämre dager och samtidigt täcka över för tidigare brott.

:bulletblack: "Socialtjänsten har sekretess". När socialtjänsten sedan skickas på mig och uppger att telefonören har samma namn som en grannkvinna. Ledde naturlgtvis ingenstans.

:bulletblack: "Hon kan verka intelligent, men låt er inte luras av det". Sagt till polisen som bemött mig utifrån det. Visar det sig att man inte är förståndshandikappad heller får grannar och polis arbeta sig runt det.

:bulletblack: "Hon verkar inte förstå att poliserna inte kommer från Uddevalla, utan från Kungshamn" Det ultimata argumentet för min totala brist på intelligens och rasande psykiska sjukdom. Sagt i Gruppen på ett nedlåtande sätt. Som en person i akut behov av tvångspsykiatrisk vård skiter jag fullständigt i var Uddevallapolisens anställda utgår ifrån när de skickas till mig för att föra bort mig (och dummar sig genom att aldrig göra det). Det viktiga är vad de kommer fram till. Varje gång.

:bulletblack: "I början här badade hon ju naken också, men det fick vi sätta stopp för" Och sedan följer jag enligt förtal och polisanmälan upp med att "blotta mig", springa runt i och visa könet.

:bulletblack: "Ja, hon kommer fortfarande springandes här i den där skjortan"
Den Osedliga Klädseln som blev aktuell redan 2011 är stora vita bomullsskjortor som går nedanför knäna varma sommardagar, mer än vad de flesta har på sig. Ska jag vistas på min tomt längre stunder, t ex klippa gräset, tar jag även på mig ett par byxor. Går jag upp med soporna har jag både skjorta och byxor på mig. Nuff said.

:bulletblack: "Vi har en son också, som säkert skulle vilja lära känna dig". Vad skulle jag och en sådan ha gemensamt - konst, psykologi, filosofi... Att jag skulle vara begiven på spinkiga tonåringar är en del av förtalet,

:bulletblack: "Tycker hon om afrikaner kan hon väl flytta till Afrika".

:bulletblack: "Vad SNYGG du är, du är ju jättesnygg". Hånfullt, nedlåtande, passivt aggressivt. Snygg var då ? Inte duschat, borstat tänderna. Inte sminkat mig på månader, deprimerad och sönderstressad. I min ålder. Förutom att meningen med min existens är att vara dekorativ och behaga.

:bulletblack: "Du har inte varit här sen du hälsade på oss när vi flyttade hit. Sån här prakt är väl inte en sån som du van vid".
På besök hos granne för att försöka göra nåt konstruktivt åt situationen de senaste åren.

:bulletblack: "Redan då var du så påverkad att du knappt kunde stå upp". Vid samma tillfälle. Jag har aldrig tagit några droger. Dricker jag alkohol stannar jag i mitt hus. Däremot har jag haft förlamade ben, känseln har inte kommit tillbaka helt. Jag vinglar ibland för att jag inte har full känsel under fötterna,

:bulletblack: "Han var väl mer en vän".
Försvar av den moraliska sortens kvinna vid samma tillfälle.

:bulletblack: "Du sa i barnens närhet att du skulle ta livet av dig"
Jag är inte rädd att ta fram självmordskänslor eller prata om dem, men jag gör det aldrig med andra människor, definitivt inte i närheten av barn. Förväntan att jag skulle ifrågasätta mig själv, uppvisa tecken på instabilitet, gärna bryta ihop, kanske så att jag gör det som så omtänksamt påminns mig om uteblev. Manipulationen kallas :bulletred: Gaslighting :bulletred: - att driva någon till att uppvisa tecken på psykisk instablititet,

:bulletblack: "Där har inbrottstjuvarna varit inne. Och där. Och där också..." Brottsbekämpare i grannskapet backar upp inbrottshysterin vid samma tillfälle, rabblar namn. För- och efternamn är väldigt viktigt sedan polisen skickades på mig enbart för att fråga om jag vet vad grannarna heter 2013. Detta ständiga märkliga bemötande från "män". Hur hade det varit om man vänligt informerade mig eftersom jag lever ensam och kanske inte vill vakna av att någon från björnligan står i huset. Förstår inte varför tjuvar skulle intressera sig för sommarstugor. Skulle vara ungdomar som nöjesvandaliserar. Eller nån på flykt av någon anledning som behöver nånstans att sova.

Fakta från 2013.
:bulletyellow: www.di.se/artiklar/2013/7/20/t… :bulletyellow:

:bulletblack: "Hon är så jävla fuuul". När alla andra argument tryter och manipulationerna inte fungerar.

:bulletblack: "Det blir väldigt mycket monologer" Sagt väldigt nedlåtande vid samma tillfälle. :bulletred: othering :bulletred:
Länk i ämnet

:bulletyellow: www.jusektidningen.se/Arkivet/… :bulletyellow:

Alla kan inte ha samma tillbakalutade självklara gemenskap, polisanmäla i grupp osv. När man är deprimerad går man inte direkt på cocktailparties och networkar. Sedan gör de mig ensam genom förtal, vänder alla emot mig. Och skickar polisen på mig vid minsta misstanke att jag har besök. "Vill ni hälsa på mig på landet över en helg eller vecka - bered er på att stifta bekantskap med den Bohusländska polisen och vara misstänkta för allt". Sedan hånar de mig för att jag är ensam.

:bulletblack: "Men mina har dött, mina har dött !!!"
Uttryck för narcissism och ofredandet det innebär att bil påtvingad någons ständiga personliga lidanden när man ine bett om det. utan bett om raka svar på raka frågor. Vi har väl alla våra kriser att gå igenom. En narcissists är naturligtvis värst.

:bulletblack: "Problemet med vissa är att de aldrig säger rent ut vad de egentligen vill". Vittnen till när en markägare hotade mig, och reagerade med upprördhet. Passiv aggressivitet.

:bulletblack: "Det enda hon gör är att hålla på med de där bilderna"
Väldigt nedlåtande. Hade frimärkssamling varit bättre?

:bulletblack: "Fitt-skjortan" "Fitt-ölen" osv.
Under traditionella ungdomiga tillställningar. Inte en mening utan F-ordet. Man ska inte ha roligt bland unga kvinnor på klubbar på t ex Smögen. Markerar revir på ett högljutt effektivt sätt. Jfr Hitlerjugend.

Den småsinta fixerade ältar-rutan kommer helt säkert att fyllas på med fler uttalanden från välfungerande grannar.
Våren och sommaren 2015 kan bli intressant.

Ett hedersomnämnande till Carina Berg. Om hon bara kunde lämna Kristian Luuk...

Comments


Add a Comment:
 
Hidden by Owner
Hidden by Owner
Hidden by Commenter
Hidden by Owner
Hidden by Commenter
Add a Comment: